Palvelut

Perusparannukset ja -korjaukset
Perusparannus nostaa asuntojen laatutasoa ja haluttavuutta niin omistus kuin vuokra-asunnoissakin. Perusparannus koskee sekä julkisivua että sisätiloja. Teemme niitä kattavavasti aina vesikattorakenteista piha-alueiden kunnostukseen saakka. Peruskorjaus lisää asuntojen toimivuutta ja asumismukavuutta. Sen puitteissa voidaan mm. uusia tilajakoa esim. tekemällä sisäseinien, ikkunoiden ja ovien siirtoja sekä kunnostamalla keittiöt, saunat ja kylpyhuoneet.Meiltä saat myös rakennus- ja talotekniset huolto- ja ylläpitopalvelut.
luhtitalo-saneeraus-Rsp-Lahti9
Linja- ja vesijohtosaneeraukset

Linjasaneeraus on projekti, joka vaikuttaa asukkaiden viihtyvyyteen pitkällä tähtäimellä. Sen tarkoituksena on kohottaa asunnon laatutasoa sisustusmateriaaleilla, tilojen toiminnallisuudella ja modernilla talotekniikalla. Linja- ja vesijohtosaneerauksessa remontoidaan esim. kylpyhuoneet, saunat ja ilmastointi sekä usein myös sähköjärjestelmä, lämmitys ja patteriverkostot.   

Teemme remontit siten että asukkaiden normaali elämänmeno häiriintyy mahdollisimman vähän ja työt suunnitellaan järkeväsi, tulevaisuutta silmällä pitäen. Saman saneerauksen puitteissa voidaan myös tehdä tilojen uudelleenjärjestelyjä sekä laajennuksia.

Linja-saneeraukset-RSP-Lahti
Liike- ja toimitilojen muutokset ja saneeraukset

Liike- ja toimitiloja saneerataan nykyaikaisten tila- ja toiminnallisuusvaatimusten mukaisiksi. Nykyisin painopistealueita ovat esim. energiatehokkuus, toimitilojen joustava ja esteetön käyttö sekä modernin tietotekniiikan asettamat vaatimukset.

RSP-Lahti Oy on ollut mukana sekä toimitilojen että erikoisosaamista vaativien liikunta- ja auditoriotilojen kunnostuksessa. Niissä on kehitetty mm. tilojen käytettävyyttä, viihtyisyyttä, valoisuutta ja terveellistä liikunta- ja opiskelumiljöötä.

Huoneistokorjaukset

Vuokratalojen ja niiden huoneistojen korjaukset ovat suuria urakoita. Niissä tarvitaan kustannustehokkuutta, laatua sekä projektin ja resurssien hallintaa. RSP-Lahti Oy on toteuttanut Lahden Talot Oy:lle useita suuria vuokratalojen korjauksia. Mittavissa korjaushankkeissa kiinteistöalan- ja RSP-Lahti Oy:n ammattilaiset suunnittelevat yhdessä laadukkaan toteutustavan huoneistokorjauksiin sekä julkisivuihin ja piha-alueille.

Huoneistokorjaukset-Rsp-Lahti
Vahinkosaneeraukset

Vahinkosaneerauksissa pyritään palauttamaan asunto tai kiinteistö sen aiempaan kuntoon sisustuksen ja asumisen ehdoilla.

Ne alkavat useimmiten vahingon laajuuden arvioinnilla ja varmistamalla etteivät korjaustyöt vaaranna tai vahingoita muita huoneistoja. RSP-Lahti Oy tekee vahinkosaneeraukset huolella, asianmukaisia työtapoja ja materiaaleja käyttäen. 

Vahingosaneeraukset-RSP-Lahti2